Donduran Ortaokulu

WEB https://donduranortaokulu.meb.k12.tr
Adres : DONDURAN MAH. KOOPERATİF CAD. NO 26 YENİPAZAR / AYDIN
VİZYON : Türkçeyi en güzel şekilde kullanan, kendine güvenen, üretken, saygın, değişime açık, katılımcı, demokrat, güven duyulan, hoşgörülü, kültürel ve sportif faaliyetlerle çevresine örnek olan ruhen ve bedenen gelişmiş, Atatürkçülüğe ve Cumhuriyete bağlı, vatanını ve milletini seven öğrenciler yetiştirmektir.
MİSYON : Donduran Ortaokulu tüm öğrencilerimizin yeteneklerini tespit ederek, onları uygun rehberlik programlarıyla başarılı, üretken, çalışkan, özgüveni tam, yorumlama ve çözümleme gücüne sahip, bir üst eğitim kurumunda eğitim faaliyetlerini sürdürebilecek şekilde yetiştirmeyi görev edinmiştir.
BAŞARILAR : 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı Yenipazar İlçe MEM Cumhuriyet Bayramı Şiir Yarışması 1.si

Servis :
Ulaşım : İlçe merkezinden Direcik Birlik minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca Aydın Büyükşehir Belediyesi otobüsleri de ulaşımda kullanılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Donduran Mahallesi Yenipazar/AYDIN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Aydın İl Merkezine Uzaklık: 50 km Yenipazar İlçe Merkezine Uzaklık: 5 km Nazilli İlçe Merkezine Uzaklık: 20 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :